facebook pixel

O nas

Nepremičninsko družbo Agencia, d. o. o., tvorimo ljudje iz vseh koncev Slovenije, različnih poklicev in različnih karakterjev. Vsem nam so iste le smernice - pošteni, zanesljivi, strokovni ter strankam prijazni, kar je glavna značilnost našega podjetja.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2003. Specializirani smo za posredovanje pri prodaji, nakupu, najemu in oddaji nepremičnin. Sedež podjetja je v Ljubljani, poslovno enoto imamo še na Obali, delujemo pa tudi na območju Krasa in Kranjske Gore.

V ozadju podjetja delujejo sodelavci, ki skrbijo za nemoteno in optimalno delo agentov ter so, čeprav v ozadju, bistven del našega podjetja. Za vse stike s strankami na področju nepremičnin skrbi naš profesionalni tim agentov, vsi s pridobljenimi licencami za opravljane poslov nepremičninskega posrednika. Glede na regijo, kjer kupujete/prodajate ali najemate/oddajate, vas bo z veseljem sprejel agent, da vam hitro in kvalitetno pomaga do izpolnitve želja. V nadaljevanju vas vabimo k ogledu podrobnejšega opisa našega tima.

agent Igor Cukjati

Igor Cukjati

Ljubljanska regija
VSE NEPREMIČNINE AGENTA

041/330-111
igor@agencia.si

Kontaktiraj agenta

Po izobrazbi diplomirani ekonomist. Vrsto let je delal kot komercialist v veleprodaji v Sloveniji in na Hrvaškem, potem pa ga je pot zanesla v nepremičninske vode. Zaradi svoje odprte in pozitivne narave, ima rad dinamično delo in delo z ljudmi. Pri svojem delu je strokoven, proaktiven in zna prisluhniti željam strank, ter tako najti za njih najboljšo rešitev. Rad se ukvarja z različnimi športi, poleti je v ospredju predvsem tenis, tek in surfanje, pozimi pa smučanje, tek na smučeh ter badminton, preizkuša pa se tudi v različnih adrenalinskih podvigih, dodatno strast mu predstavljajo potovanja po bližnjih in bolj oddaljenih krajih. Ker govori poleg angleškega in hrvaškega jezika tudi italijanski in španski jezik, pri komunikaciji in spoznavanju tujih kultur nima težav.

agent Jure Logar

Jure Logar

Ljubljanska regija
VSE NEPREMIČNINE AGENTA

041/376-777
jure@agencia.si

Kontaktiraj agenta

Velik avanturist, saj si potovanja vedno organizira v lastni režiji, v nahrbtniku šotor in kopalke, v rokah pa turistični vodič. Ker ima materialnih stvari v življenju dovolj, veliko več poudarka da na duhovnost in doživetja. Če stranka išče zelo skrbno osebno, ki jo stalno obvešča o še tako malih spremembah, je on pravi naslov. Od sebe nikoli ne da informacij, če jih prej trikrat ne preveri. Slučaji pri njem ne obstajajo. Kot velik altruist se vsaki stranki posveti skoraj bolj kot sebi, poln je praktičnih nasvetov, kako tudi ne, ko pa ima sam ogromno izkušenj z gradnjo in adaptacijami.

agent Samo Židan

Samo Židan

Gorenjska regija in Ljubljanska regija
VSE NEPREMIČNINE AGENTA

041/365-765
samo@agencia.si

Kontaktiraj agenta

Gorenjec, za katerega stereotipi ne držijo, saj je sila preprost, vesel, prijazen in dobrodušen. Vedno je v gibanju, saj uživa na terenu, zelo dejaven pa je tudi v turističnem društvu v rodni Kranjski Gori. Ker Gorenjci veljajo za nekoliko bolj trdoglave in včasih težje zaupljive, pri vsakodnevnem delu z njimi uporablja svoj moto, ki je - lepa beseda lepo mesto najde, ter veliko mero potrpežljivosti. Zgodaj se je zavedel svojega svetovnega nazora in ga udejanil preko študija in dela v turizmu. Je izjemno dober organizator, kar je pokazal tako pri posredovanju in sodelovanju s kupci iz tujine, kot tudi pri pripravi športnih dogodkov v domačem turističnem društvu. V preteklosti tujci, danes pa predvsem vikendaštva željni domači kupci predstavljajo večino strank za nepremičnine iz njegove ponudbe. Z brezhibno poslovno korespondenco, natančnimi in strokovnimi razlagami strankam rad poišče točno tisto, kar iščejo.. Strankam uredi tudi vse tisto, kar ni njegovo delo, od pridobitve davčne številke do projektov za obnovo. Njegovo življenje je razpeto med Ljubljano in Kranjsko Goro, če se le da pa tudi med odmaknjenimi kraji v Južni Ameriki, kjer najde tisto, kar nosi v srcu - neokrnjeno naravo in preproste ljudi...

agent Nataša Hergold Mežič

Nataša Hergold Mežič

direktorica, Južno-primorska regija
VSE NEPREMIČNINE AGENTA

041/602-675
natasa@agencia.si

Kontaktiraj agenta

Če bi jo morali opisati le z eno besedo - hiperaktivna. Česa vsega ona ne počne, medtem ko je tudi najmanj deset ur na dan v službi. Kadar ne vodi podjetja in rešuje razne zaplete in zagate, prijateljem in strankam ureja kredite, posreduje pri prodaji in oddaji, celo posreduje pri prodaji podjetij, vendar mnogokrat ničesar ne zaračuna. Kakor za prijatelje in znance, bi tudi za stranke naredila vse in še več, od organiziranja čiščenja do prenove, od cenitve do gradbenega dovoljenja, za tujce vse od davčne številke do ustanovitve podjetja. Dobro organizirana in profesionalna, vendar ji zaradi preobilice dela včasih kakšna stvar malo uide iz urnika, za kar pa se neverjetno dobro odkupi s svojo simpatičnostjo. Velikokrat dela tudi ob vikendih, saj je veliko kupcev za njene nepremičnine v glavnem iz osrednje Slovenije, ki čez teden nimajo časa, tako pa izkoristijo krajši oddih na Obali še za kakšen ogled. Zaradi dobrega poznavanja angleškega jezika ter pasivno italijanskega, nemškega in ruskega jezika, zelo dobro sodeluje tudi s tujci. Prav tako je v neverjetno dobri kondiciji, ki jo vzdržuje s športnimi aktivnostmi, treningi in z druženjem z bližnjimi prijatelji.

agent Andrej Pavlovič

Andrej Pavlovič

Obalno-kraška regija
VSE NEPREMIČNINE AGENTA

031/798700
andrej@agencia.si

Kontaktiraj agenta

Kraševc, ki že vrsto let živi na Obali, kamor ga je zanesla poklicna pot. Po poklicu diplomirani ekonomist, ki je tik pred zaključkom magistrskega študija, kljub mladosti pa ga odlikuje že 10 let delovnih izkušenj. Kot pravi kraševec je zelo trmast in ne odneha dokler stvari niso uspešno zaključene in tak je tudi pri svojem delu; umirjen, prilagodljiv, zanesljiv, natančen, preprost, splošno razgledan in s posluhom za ljudi. Zelo je vešč tudi pri jezikih, saj tekoče govori angleško, z njim pa se lahko sporazumevate tudi italijansko, nemško ter srbo-hrvaško. Ljubitelj morja, glasbe in dobre hrane, ki se večkrat odpravi tudi v hribe. Veliko se ukvarja s športom, predvsem s kolesarjenjem in s tem poskrbi za svoje telo in duha. Njegov moto je: “Kjer je volja, tam je pot.”,,

agent Urban Grosek

Urban Grosek

Obalno-kraška regija
VSE NEPREMIČNINE AGENTA

031/696076
urban@agencia.si

Kontaktiraj agenta

Umirjen, olikan in delu predan Štajerc, ki vedno najde lepo besedo za vsakogar. Po poklicu diplomiran ekonomist, vendar vsestranski talent, z veliko mero samoiniciative in logičnega razmišljanja. Priljubljen tako med vrstniki, kot med starejšimi predvsem zaradi svojega preprostega in prizemljenega karakterja. Njegov pogled na življenje je vedno realističen in tega se drži tako v zasebnem, kot tudi v poslovnem življenju. S svojim korektnim delom in predanostjo hitro pridobi zaupanje strank, kar je v tem poklicu zelo pomembno. V prostem času rad odigra partijo golfa. Večkrat obišče tudi fitnes ter si z veseljem ogleda kakšno nogometno tekmo s prijatelji. Poleg službe mu je na prvem mestu družina iz katere črpa pozitivno energijo za nove izzive na delovnem področju.

agent Irena Zorec

Irena Zorec

Pomočnica direktorice

041711143
irena@agencia.si

Kontaktiraj agenta

Že skoraj trinajst let povezuje naše niti med agenti, ureja vso potrebno birokracijo, administracijo, oglaševanje in še kaj in je v kratkem vir informacij za raznovrstna vprašanja in težave agentov. Odlično organizirana in aktivna mamica, ki brez težav usklajuje delo, družino in svoje lastne interese po novih znanjih. Prav njeni poudarki na razumevanju, kančku humorja in pozitivni sproščenosti so tisti, ki pričarajo domače vzdušje v ekipi. Agenti jo imajo za svojo desno roko, prav tako direktorica. Delavnik začne že zgodaj zjutraj z meditacijo, zajtrkom, obvezno kavo in pregledovanjem novičk iz različnih področij. Besede dolgčas ne pozna, saj se v prostem času posveča družini, učenju in kreativnemu ustvarjanju ročnih del, občasnemu pisanju ter dobri glasbi. Sicer bi jo beseda »prilagodljiva« še najbolj opisala, a naj vas ta ne zavede, saj se dobro pogaja in zna biti situacijam primerno odločna.

Podatki podjetja

Ime podjetja:AGENCIA, d. o. o.
Sedež:Gerbičeva ulica 110, 1000 Ljubljana
Vložna številka:1/38461/00
Id. št. za DDV:SI70398321
Matična številka:1876040
Osnovni kapital:8.763,00 EUR
Šifra in naziv glavne dejavnosti:68.310-Posredništvo v prometu z nepremičninami
Transakcijski račun::SI56 3000 0001 2287 802,
SBERBANK d.d.,
Dunajska cesta 128a,
Ljubljana
Fiduciarni račun:SI56 3000 0011 2287 818,
SBERBANK d.d.,
Dunajska cesta 128a,
Ljubljana
SWIFT:SABRSI2X
IBAN:SI56 3000 0001 2287 802
Zavarovalna odškodninska odgovornost:pri Zavarovalnici Sava, d.d.

PE OBALA

Sedež:Obala 114, 6320 Portorož
Telefonska številka041 602 675
E-mailnatasa@agencia.si