facebook pixel

O nas

Nepremičninsko družbo Agencia d.o.o. tvorimo ljudje iz vseh koncev Slovenije, različnih poklicev in različnih karakterjev. Vsem nam so iste le smernice - pošteni, zanesljivi, strokovni ter strankam prijazni, kar je glavna značilnost našega podjetja.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2003. Specializirani smo za posredovanje pri prodaji, nakupu, najemu in oddaji nepremičnin. Sedež podjetja je v Ljubljani, poslovni enoti imamo še v Portorožu ter Kopru, delujemo pa tudi na območju Murske Sobote, Krasa in Kranjske Gore.

V ozadju podjetja delujejo sodelavci, ki skrbijo za nemoteno in optimalno delo agentov ter so, čeprav v ozadju, bistven del našega podjetja. Za vse stike s strankami na področju nepremičnin skrbi naš profesionalni tim agentov, vsi s pridobljenimi licencami za opravljane poslov nepremičninskega posrednika. Glede na regijo, kjer kupujete/prodajate ali najemate/oddajate, vas bo z veseljem sprejel agent, da vam hitro in kvalitetno pomaga do izpolnitve želja. V nadaljevanju vas vabimo k ogledu podrobnejšega opisa našega tima.

agent Igor Cukjati

Igor Cukjati

Ljubljanska regija
VSE NEPREMIČNINE AGENTA

041/330-111
igor@agencia.si

Kontaktiraj agenta

Po izobrazbi diplomirani ekonomist. Vrsto let je delal kot komercialist v veleprodaji v Sloveniji in na Hrvaškem, potem pa ga je pot zanesla v nepremičninske vode. Zaradi svoje odprte in pozitivne narave, ima rad dinamično delo in delo z ljudmi. Pri svojem delu je strokoven, proaktiven in zna prisluhniti željam strank, ter tako najti za njih najboljšo rešitev. Rad se ukvarja z različnimi športi, poleti je v ospredju predvsem tenis, tek in surfanje, pozimi pa smučanje, tek na smučeh ter badminton, preizkuša pa se tudi v različnih adrenalinskih podvigih, dodatno strast mu predstavljajo potovanja po bližnjih in bolj oddaljenih krajih. Ker govori poleg angleškega in hrvaškega jezika tudi italijanski in španski jezik, pri komunikaciji in spoznavanju tujih kultur nima težav.

agent Jure Logar

Jure Logar

Ljubljanska regija
VSE NEPREMIČNINE AGENTA

041/376-777
jure@agencia.si

Kontaktiraj agenta

Velik avanturist, saj si potovanja vedno organizira v lastni režiji, v nahrbtniku šotor in kopalke, v rokah pa turistični vodič. Ker ima materialnih stvari v življenju dovolj, veliko več poudarka da na duhovnost in doživetja. Če stranka išče zelo skrbno osebno, ki jo stalno obvešča o še tako malih spremembah, je on pravi naslov. Od sebe nikoli ne da informacij, če jih prej trikrat ne preveri. Slučaji pri njem ne obstajajo. Kot velik altruist se vsaki stranki posveti skoraj bolj kot sebi, poln je praktičnih nasvetov, kako tudi ne, ko pa ima sam ogromno izkušenj z gradnjo in adaptacijami.

agent Samo Židan

Samo Židan

Gorenjska regija in Ljubljanska regija
VSE NEPREMIČNINE AGENTA

041/365-765
samo@agencia.si

Kontaktiraj agenta

Gorenjec, za katerega stereotipi ne držijo, saj je sila preprost, vesel, prijazen in dobrodušen. Vedno je v gibanju, saj uživa na terenu, zelo dejaven pa je tudi v turističnem društvu v rodni Kranjski Gori. Ker Gorenjci veljajo za nekoliko bolj trdoglave in včasih težje zaupljive, pri vsakodnevnem delu z njimi uporablja svoj moto, ki je - lepa beseda lepo mesto najde, ter veliko mero potrpežljivosti. Zgodaj se je zavedel svojega svetovnega nazora in ga udejanil preko študija in dela v turizmu. Je izjemno dober organizator, kar je pokazal tako pri posredovanju in sodelovanju s kupci iz tujine, kot tudi pri pripravi športnih dogodkov v domačem turističnem društvu. V preteklosti tujci, danes pa predvsem vikendaštva željni domači kupci predstavljajo večino strank za nepremičnine iz njegove ponudbe. Z brezhibno poslovno korespondenco, natančnimi in strokovnimi razlagami strankam rad poišče točno tisto, kar iščejo.. Strankam uredi tudi vse tisto, kar ni njegovo delo, od pridobitve davčne številke do projektov za obnovo. Njegovo življenje je razpeto med Ljubljano in Kranjsko Goro, če se le da pa tudi med odmaknjenimi kraji v Južni Ameriki, kjer najde tisto, kar nosi v srcu - neokrnjeno naravo in preproste ljudi...

agent Nataša Hergold Mežič

Nataša Hergold Mežič

direktorica, Južno-primorska regija
VSE NEPREMIČNINE AGENTA

041/602-675
natasa@agencia.si

Kontaktiraj agenta

Če bi jo morali opisati le z eno besedo - hiperaktivna. Česa vsega ona ne počne, medtem ko je tudi najmanj deset ur na dan v službi. Kadar ne vodi podjetja in rešuje razne zaplete in zagate, prijateljem in strankam ureja kredite, posreduje pri prodaji in oddaji, celo posreduje pri prodaji podjetij, vendar mnogokrat ničesar ne zaračuna. Kakor za prijatelje in znance, bi tudi za stranke naredila vse in še več, od organiziranja čiščenja do prenove, od cenitve do gradbenega dovoljenja, za tujce vse od davčne številke do ustanovitve podjetja. Dobro organizirana in profesionalna, vendar ji zaradi preobilice dela včasih kakšna stvar malo uide iz urnika, za kar pa se neverjetno dobro odkupi s svojo simpatičnostjo. Velikokrat dela tudi ob vikendih, saj je veliko kupcev za njene nepremičnine v glavnem iz osrednje Slovenije, ki čez teden nimajo časa, tako pa izkoristijo krajši oddih na Obali še za kakšen ogled. Zaradi dobrega poznavanja angleškega jezika ter pasivno italijanskega, nemškega in ruskega jezika, zelo dobro sodeluje tudi s tujci. Prav tako je v neverjetno dobri kondiciji, ki jo vzdržuje s športnimi aktivnostmi, treningi in z druženjem z bližnjimi prijatelji.

agent Andrej Pavlovič

Andrej Pavlovič

Obalno-kraška regija
VSE NEPREMIČNINE AGENTA

031/798700
andrej@agencia.si

Kontaktiraj agenta

Kraševc, ki že vrsto let živi na Obali, kamor ga je zanesla poklicna pot. Po poklicu diplomirani ekonomist, ki je tik pred zaključkom magistrskega študija, kljub mladosti pa ga odlikuje že 10 let delovnih izkušenj. Kot pravi kraševec je zelo trmast in ne odneha dokler stvari niso uspešno zaključene in tak je tudi pri svojem delu; umirjen, prilagodljiv, zanesljiv, natančen, preprost, splošno razgledan in s posluhom za ljudi. Zelo je vešč tudi pri jezikih, saj tekoče govori angleško, z njim pa se lahko sporazumevate tudi italijansko, nemško ter srbo-hrvaško. Ljubitelj morja, glasbe in dobre hrane, ki se večkrat odpravi tudi v hribe. Veliko se ukvarja s športom, predvsem s kolesarjenjem in s tem poskrbi za svoje telo in duha. Njegov moto je: “Kjer je volja, tam je pot.”,,

agent Ana Lakič

Ana Lakič

Južno-primorska regija
VSE NEPREMIČNINE AGENTA

031/602-633
ana@agencia.si

Kontaktiraj agenta

Energična in vedno nasmejana Sevničanka, katero sta delo in želja po bližini morja preselila na Obalo. Po poklicu diplomirana ekonomistka, katera se je po nekajletnih izkušnjah v modnem svetu preusmerila v nepremičnine, sprva kot asistentka, kasneje pa tudi kot agentka. Odlikuje jo komunikativnost, potrpežljivost ter prijaznost, s čimer se z lahkoto prilagodi in prikupi strankam. Še vedno rada ohranja stike z modo, še raje pa uživa v družbi ob kozarcu šampanjca, plesu, izletih in spoznavanju novih ljudi ter kultur.

agent Urban Grosek

Urban Grosek

Obalno-kraška regija
VSE NEPREMIČNINE AGENTA

031/696076
urban@agencia.si

Kontaktiraj agenta

Umirjen, olikan in delu predan Štajerc, ki vedno najde lepo besedo za vsakogar. Po poklicu diplomiran ekonomist, vendar vsestranski talent, z veliko mero samoiniciative in logičnega razmišljanja. Priljubljen tako med vrstniki, kot med starejšimi predvsem zaradi svojega preprostega in prizemljenega karakterja. Njegov pogled na življenje je vedno realističen in tega se drži tako v zasebnem, kot tudi v poslovnem življenju. S svojim korektnim delom in predanostjo hitro pridobi zaupanje strank, kar je v tem poklicu zelo pomembno. V prostem času rad odigra partijo golfa. Večkrat obišče tudi fitnes ter si z veseljem ogleda kakšno nogometno tekmo s prijatelji. Poleg službe mu je na prvem mestu družina iz katere črpa pozitivno energijo za nove izzive na delovnem področju.

agent Marjan Vidic

Marjan Vidic

Pomurska regija
VSE NEPREMIČNINE AGENTA

041/334-622
marjan@agencia.si

Kontaktiraj agenta

Dobrovoljen, potrpežljiv in skrben agent, ki je na pot nepremičninskega posrednika stopil iz popolnoma drugih področij. Po izobrazbi sicer dipl. sociolog, ki pa ima izkušnje tako s področja kulture, gostinstva, trgovine kot vodenja projektov. Ima veliko potrpljenja tudi za bolj zahtevne posle, s svojo pravičnostjo in poštenostjo pa poskrbi, da vse stranke v poslu dobijo optimalen rezultat, s čim manj stresa. Vsakodnevno skrbi za sproščanje s sprehodi s kužkom Jackom, z velikim veseljem se usede za bobne v rock skupini Špirit in je nasploh predan glasbi.

agent Irena Zorec

Irena Zorec

Pomočnica direktorice

041711143
irena@agencia.si

Kontaktiraj agenta

Že zvestih dvanajst let povezuje naše niti med agenti, ureja vso potrebno birokracijo in administracijo in je v kratkem vir informacij za raznovrstna vprašanja in težave agentov. Sicer zelo aktivna mamica, njen materinski čut pa pride do izraza tudi na službenem mestu. Prav njeni poudarki na razumevanju, urejenosti, redoljubnosti, kančku humorja in pozitivne sproščenosti so tisti, ki pričarajo domače vzdušje v vsakodnevnih delovnih rutinah. Agenti jo imajo za svojo desno roko, prav tako direktorica. Delavnik začne že zgodaj zjutraj s telovadbo, zajtrkom in obvezno kavo. Klepeti ob kavici, igranje s sinom in hčerko, sprehodi, prebiranje knjig, kreativno ustvarjanje ročnih del in dobra glasba so njeno veselje v prostem času. Sicer bi jo beseda »prilagodljiva« še najbolj opisala, a naj vas ta ne zavede saj se dobro pogaja in zna biti situacijam primerno odločna.

agent Katarina Uršič

Katarina Uršič

Vodja marketinga

015211566
katarina@agencia.si

Kontaktiraj agenta

Okrepitev naše ekipe predstavlja tudi temperamentna in komunikativna magistrica poslovnih ved, svetovalka za ekonomska vprašanja in davčno zakonodajo. Odlikuje jo skrb za naše kupce, saj je ravno ona po navadi tista, ki naveže prve stike s strankami na trgu nepremičnin, tako na področju prodaje/nakupa, kakor tudi oddaje/najema. Nudi oporo našim nepremičninskim posrednikom, saj jim je v pomoč pri trženju naših storitev. Dolgoletne izkušnje pridobljene v večjem podjetju, ki se je ukvarjalo z gradbenim inženiringom, kjer je pripravljala investicijsko dokumentacijo, izdelovala ekonomske analize projektov, predinvesticijske zasnove in investicijske programe, ji je vlilo dodatno veselje pri delu na področju nepremičnin. Ukvarja se tudi z računovodstvom in predava v okviru višjega strokovnega izobraževanja ekonomistov. Hkrati je tudi mentorica mnogoterim študentom, na poti izdelave njihovih diplomskih nalog. Kadar ni okupirana z delom, se posveča svoji družini, obožuje sprehode v naravo in druženje s prijateljicami.

agent Petra Medvešek

Petra Medvešek

Ljubljanska regija z okolico
VSE NEPREMIČNINE AGENTA

041/330-900
petra@agencia.si

Kontaktiraj agenta

Izkušena posrednica, ki je svojo poslovno pot kreirala skozi različna področja, od marketinga, vodenja projektov, oglaševanja, komunikacije ter nenazadnje iz področja nepremičnin, v katerem deluje od leta 2003. Po izobrazbi diplomirana ekonomistka na Fakulteti za podjetništvo. Njeno delo je  usmerjeno v trženje novih gradenj, stanovanjskih in poslovnih objektov »na ključ« ter zemljišč. Izkušnje si je pridobivala skozi različna podjetja za gradbeništvo in inženiring, v lastnem nepremičninskem podjetju in ne nazadnje tudi v DUTB d.d., kjer je delovala kot cenilka portfelja prenesenih terjatev bank. Sicer izjemno energična, odločna in prilagodljiva oseba, ki je poleg tega tudi družinski človek s čutom za naravo in živali, skratka opisana z eno besedo – multipraktik.

Podatki podjetja

Ime podjetja:AGENCIA d.o.o.
Sedež:Viška cesta 2, 1000 Ljubljana
Vložna številka:1/38461/00
Id. št. za DDV:SI70398321
Matična številka:1876040
Osnovni kapital:8.763,00 EUR
Šifra in naziv glavne dejavnosti:68.310-Posredništvo v prometu z nepremičninami
Transakcijski račun::SI56 30000-0012287802,
SBERBANK d.d.,
Dunajska cesta 128a,
Ljubljana
Fiduciarni račun:SI56 30000-0112287818,
SBERBANK d.d.,
Dunajska cesta 128a,
Ljubljana
SWIFT:SABRSI2X
IBAN:SI5630000-0012287802
Zavarovalna odškodninska odgovornost:pri Zavarovalnici Sava, d.d.

PE OBALA

Sedež:Obala 114, 6320 Portorož
Telefonska številka041 602 675
E-mailnatasa@agencia.si

 

Pogoji sodelovanja v nagradni igri Osvoji letno vinjeto