facebook pixel

Ljubljana mesto, Šiška, Dravlje

 • Stanovanje
 • 2-sobno
 • 67.1 m2
 • 2015
550 €

Splošno

 • Šifra: S090916B
 • Tip: Stanovanje
 • Velikost: 67.1 m2
 • Nadstropje: 2/3
 • Leto izgradnje: 2015

Podroben opis

Invalidnim osebam s spremstvom ali osebam starejšim od 50 let oddamo 2-sobno stanovanje, ki se nahaja v 2/3 nadstropju večstanovanjske stavbe oskrbovanih stanovanj, zgrajene leta 2015.

Koncept oskrbovanih stanovanj zagotavlja stanovanja, ki so prilagojena osebam v tretjem življenjskem obdobju in jim zagotavlja nov, višji nivo kakovosti bivanja. 

Višje kakovostno grajena stavba ima vgrajene in izbrane zelo kvalitetne materiale, kar se pozna tako pri sami gradnji, kot pri notranji opremi stanovanja. Energetski razred A2.

Razporeditev je sledeča: predprostor (3,7m2), shramba(3,1m2), kopalnica (5,9m2) - prilagojena gibalno oviranim osebam, dnevni prostor s kuhinjo (25,95m2) in spalnica (12,25m2) z garderobo (4,5m2). Iz spalnice in dnevnega prostora je izhod na pokriti balkon (6,8m2).

Stanovanje je delno opremljeno( kuhinja s pomivalnim strojem, miza s stoli, garderobna omara, pralni stroj, shramba s policami).  Ogrevanje je radiatorsko, na voljo pa je tudi ogrevanje/hlajenje in hkrati prezračevanje z rekuperacijo. Z električnimi stikali se uravnavajo zunanje želuzije. Vhodna vrata so pritivlomna z dodatno zaščito in dvojno ključavnico.

Stanovanju pripada tudi lastniško parkirno mesto in souporaba skupne kolesarnice.Na voljo so tudi parkirna mesta za obiskovalce.

Lega je jugo-vzhodna.

V okolici je veliko zelenih površin in sprehajalnih poti in vsa infrastruktura v neposredni bližini. (trgovine, restavracije, storitveni lokali, LPP, priključek na avtocesto...)

Za delno ali celotno oskrbo poskrbi, po dogovoru, zavod Pristan. Nameščen je tudi SOS telefon za neposredno povezavo z reševalno službo (aktiviranje po dogovoru s Telekomom).

Stroški upravnika znašajo cca. 60 EUR mesečno, vsi ostali stroški po porabi.

Priporočamo vsem, ki bi radi živeli v svetlem, zelo funkcionalnem stanovanju in z njim ravnali kot dober gospodar.

Primerno za urejeno samsko osebo ali par, brez domačih živali.

POGOJI NAJEMA:  invalidna oseba s spremstvom ali starost nad 50 let, plačilo tekoče najemnine (550eur), varščina v višini 2 najemnin (1.100eur), najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 550 EUR plus 22 % DDV.

Iščemo dolgoročnega najemnika, vseljivo s 1.11 2020. Vabljeni na ogled. 

 

 

Dodatno

Dodatno
Balkon Klet Parkirišče
Luksuz
Zelo sončno Bližina narave Klima
Priključki
Elektrika Voda Kanalizacija Kabelski priklj. Optika
Ogrevanje
CK Klima
Energetski razred
A2

Kontaktiraj agenta

agent Igor Cukjati

Igor Cukjati

Ljubljanska regija
VSE NEPREMIČNINE AGENTA
 • 041/330-111
 • igor@agencia.si
več o agentu