facebook pixel

Ljubljana okolica, Grosuplje

  • Parcela
  • Zazidljiva
  • 5650 m2
110.000 €

Splošno

  • Šifra: Z181218A
  • Tip: Parcela
  • Velikost: 5650 m2
  • Velikost parcele 5650 m2

Podroben opis

Prodamo nepozidano zazidljivo stavbno zemljišče v izmeri 2.239 m2, ter kmetijsko zemljišče (travnik), v izmeri 3.411 m2, (skupaj 5.650 m2) znotraj stanovanjskega območja naselja Peč-Polica, v občini Grosuplje. Zemljišče je primerno tako za stanovanjsko poslovno, kot tudi za turistično investicijo, npr. za turistične spalne kapacitete in postavitev v zadnjem času vedno bolj zaželen zeleni turizem »GLAMPING« Travnik, ki se drži zazidljivih zemljišč ponuja številne možnosti, prav tako okolica pretežno podeželskega območja, bogata z  kulturno zgodovinsko dediščino in veliko možnosti za rekreacijo  (kolesarjenje, jahanje v bližini, obisk krajinskega parka Radensko polje, Kucelj, ostanki predrimske utrdbe, Sv. Jakob…)

Na  južni strani leži nad krakom dolenjske AC. Na predmetnem območju je dovoljena gradnja samostojnih hiš ali eno do dve - stanovanjskih objektov. Območje je namenjeno stanovanjski dejavnosti s spremljajočimi kmetijskimi in mirnimi poslovnimi dejavnostmi. Soseska je gosto poseljena s pretežno enostanovanjskimi hišami. Dostop do zemljišča je [PM1]  mogoč preko javne poti, preko lokalne ceste, ki je povezana z drugimi večjimi prometnicami, tudi dolenjsko AC pri izvozu Višnja Gora in pri Grosuplju. Na območju so zgrajene infrastrukture; elektrika, ki poteka čez del parcele, vodovod, telefonske inštalacije. Predvidena je greznica oz. mala čistilna naprava.

Naselje je umeščeno v idilično zeleno vendar urbano in vedno bolj naseljeno in obiskano okolico.

Prometna povezava Ljubljana – Grosuplje 15 km (cca. 20 min), Grosuplje-Polica 3 km (5 min) do trgovin, pošte, bencinski servis, ter hitrim dostopom do AC smer LJ-NM, so prednost.

Parcela je zadnja v vrsti, nad njo so travniki, ki po OPN niso predvideni za gradnjo, tako ponuja veliko zasebnosti pri bivanju, tudi na zahodni strani je obdana s travnikom, ki je prav tako predmet prodaje. Parcele so priložnost tako za posameznike, ki si želijo narave in zasebnosti, kot investicija za gradnjo. Vabljeni na ogled.

Vabljeni na ogled.

Dodatno

Kontaktiraj agenta

agent Petra Medvešek

Petra Medvešek

Ljubljanska regija z okolico
VSE NEPREMIČNINE AGENTA
  • 041/330-900
  • petra@agencia.si
več o agentu