facebook pixel

Obalno - kraška, Koper

Prodaja · Parcela · Zazidljiva · 94566 m2

200 €/m2

Nataša Hergold Mežič

Direktorica in nepremičninska posrednica, Obalno-kraška regija

Splošno o nepremičnini

  • Transakcija: Prodaja
  • Vrsta nepremičnine: Parcela
  • Tip nepremičnine: Zazidljiva
  • Parcela: 94566 m2
  • Šifra: Z140622A
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Kabelski priklj.

Podroben opis

V industrijsko-poslovni coni Sermin prodamo zazidljivo zemljišče v skupni velikosti 94.566 m2. Zemljišče predstavlja zaokroženo celoto z urejenim dostopom iz štirih strani. Nahaja se v neposredni bližini avtocestnega priključka in Luke Koper, zato je na polovici zemljišča predvidena izgradnja 301 parkirnega mesta za tovorna vozila. Gre za varovano parkirišče v skladu s predpisi EU, s premičnimi enotami v velikosti 25 m2 za potrebe špedicije in sanitarij. Projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja je vložen, možnost hitrega pričetka gradnje. Zagotovljena nepovratna sredstva EU.

Na drugi polovici zemljišča je predvidena izgradnja hotela z restavracijo, pisarne za špedicijska podjetja, nakupovalni center ali pa povečanje zmogljivosti parkirišča.

Zemljišče je primerno tudi za druge poslovne gradnje, kot so proizvodne hale, skladišča in podobno. Zelo redka in edinstvena priložnost!

Pogoj prodajalca za sklenitev prodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

 

Prodajate ali oddajate napremičnino?

Vpišite svoj oglas v našo bazo in ponudili ga bomo našim strankam.

Vpišite vaš oglas