facebook pixel

Nataša Hergold Mežič

Agencia d.o.o

Gerbičeva ulica 110, 1000 Ljubljana

01 521 15 66

info@agencia.si

http://www.agencia.si/

Дом, Побережье и Карст, Ankaran

1.180.000 €

Продажа|Дом|Отдельный|Площадь 333.8 m2|Parcel size: 2974 m2|Год постройки: 1998|Класс энергопотребления Нет данных|Код: H130122A

 • Дополнительно
  Сад Парковка Подвал Терраса
 • Подключения
  Электричество Вода Канализация Оптика Кабельный разъем
 • Расположение
  Юг Запад
 • Надстандарт
  Красивый вид Близость к природе Очень солнечнo Вид на море Mirna lokacija

Подробное описание

Na redko ponovljivi lokaciji, od koder je odprt pogled na morje, prodamo stanovanjsko hišo z večjim zemljiščem.

Hiša je bila zgrajena leta 1998, ima 3 etaže, skupna velikost 333, 80m2, od tega uporabne površine 282m2.  Prva etaža, ki je delno podkletena, je namenjena družabnemu prostoru z vinsko kletjo, prav tako je tukaj večji večnamenski prostor, ki lahko služi kot soba za goste. Pred hišo je prav tako urejena terasa z večjo z mizo s klopema ter vrtni kamin. Velikost kletne etaže je 112,20m2.

V drugi etaži je vhod v hišo, etaža obsega predprostor, nato pa dostopamo do glavnega dela hiše, kjer je jedilnica, kuhinja in dnevni prostor, ki je v višjem nivoju, kar daje občutek razgibanega tlorisa. Iz dnevnega dela dostopamo na teraso, od koder je odprt pogled na morje. V nadaljevanju se v tej etaži nahaja še spalnica z izhodom na balkon, kopalnica, ločen wc ter otroška soba. Velikost pritlične etaže je 111,80m2.

V tretji etaži, ki je mansardna in je trenutno urejena kot ločena stanovanjska enota, vendar jo s pritlično etažo povezuje stopnišče, se nahaja spalnica, kuhinja z jedilnico, dnevni kotiček z izhodom na teraso, kopalnica z wc-jem ter soba. Velikost mansardne etaže je 109,80m2.

Prodaja se opremljena z izjemo umetniške zbirke, ima vse priključke, CK na nafto. Hiša je v odličnem stanju, saj je redno vzdrževana. Ima južno in zahodno lego.

Celotna velikost zemljišča znaša 2.974 m2. Dostop do hiše je urejen, pred hišo je večje tlakovano dvorišče s parkirnim delom, kjer je zidan nadstrešek za 2 avtomobila, vendar je možno parkirati pred hišo več vozil. Zemljišče se večinoma razprostira  ob hiši  in pod hišo, kjer je urejen oljčnik s 50 oljkami (stare 40 let, na leto cca 150 l olja), posajen je kaki, sliva, mandarine, nešpola, češnja, figa in žižula.  S celotnega zemljišč je pogled na morje. Na vrtu se prav tako nahaja zidan pesjak z vodo in elektriko.

Prednost nepremičnine je velika mera zasebnosti, kar je dandanes glede na gosto pozidanost dodana vrednost. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno, prosto bremen, pridobljeno gradbeno dovoljenje, uporabno dovoljenje je v fazi pridobivanja.

Odlična in redka priložnost, priporočamo ogled!

Pogoj prodajalca za sklenitev prodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.