facebook pixel

Хорватия, Hvar

Продажа · Квартира · 2-комнатная · 33.71 m2 · 2002

47.349 €

Nataša Hergold Mežič

CEO and real estate agent, Coast Region

Общие сведения об объекте недвижимости

 • Offer type: Продажа
 • Тип недвижимости: Квартира
 • Вид недвижимости: 2-комнатная
 • Площадь (neto): 33.71 m2
 • Площадь (bruto): 33.71 m2
 • Этаж: 3/3
 • Год постройки: 2002
 • состояние недвижимости: Новые строительные
 • Оборудование: Меблировано
 • Код: S100620S ČIOVO 301
 • Дополнительно
  Парковка
 • Подключения
  Электричество Вода Канализация
 • Отопление
  Кондиционер
 • Надстандарт
  Кондиционер Близость к природе Mirna lokacija

Подробное описание

Otok Hvar, kralj med dalmatinskimi otoki.

Zahvaljujoč blagi klimi, toplimi zimami in ugodnimi poletji, pritegne Hvar številne goste, katere je pritegnila razkošna mediteranska narava, bogata tradicija in tudi zanimivo nočno življenje. Hvar je danes eden med desetimi najlepšimi otoki na svetu.

V čudovitem, majhnem mestecu Vrboska, ki ima sredi zaliva prekrasen otok in je povezan z mostovi, zaradi česar ga imenujejo tudi "Male Benetke", posredujemo pri prodaji 26 apartmajev, ki se nahajajo v dveh (leta 2002) zgrajenih apartmajskih hišah. Nahajajo se 250 metrov od centra Vrboske, kjer je vsa potrebna infrastruktura: trgovine, lokali, banka, pošta in restavracije.

Vsi apartmaji so opremljeni in pripravljeni za takojšnjo uporabo, imajo skupni zunanji prostor z žarom, večina jim ima tudi ložo in parkirišče. Namenjeni so tako počitniškemu kot tudi stalnemu bivanju. V vročih poletnih mesecih udobje bivanja zagotavlja klimatska naprava, ki je nameščena v vseh apartmajih. Energetski razred - B.

Apartma ČIOVO se nahaja v tretjem nadstropju (mansarda) zgradbe 241A in obsega 33,71 m2 stanovanjske površine. Pripada mu tudi parkirno mesto v velikosti 13,56 m2.

Najbližja plaža je oddaljena 600 metrov in je dosegljiva tudi peš, ostale plaže (FKK, Soline Aqua Park, Tusno, Kamenjara) pa so oddaljene cca 1.500 metrov.

Oglejte si tloris stanovanja na spletni strani www.apartmentsvrboska.com

Kako priti do Hvara?

Hvarsko letališče je od apartmajev oddaljeno 3,8 kilometre, trajektna linija s Splitom 9 kilometrov (Stari Grad), trajektna povezava z Drvenikom pa 56 kilometrov (Saćuraj). Razdalja med Splitskim pristaniščem ter letališčem znaša 25 kilometrov.

Če potujete z avtom, avtobusom ali vlakom, se v vsakem primeru morate pripeljati v Split ali v Drvenik v srednji Dalmaciji, od koder lahko nadaljujete svojo pot s trajektom. Trajekti peljejo iz Splita v Stari Grad (tudi prevoz avtomobilov), v Jelso (katamaran) in v mesto Hvar (katamaran). Trajekti na linijah Split - Stari Grad (Hvar) in Drvenik - Sućuraj (Hvar) peljejo vsak dan, tudi katamarani (hidrogliserji) na liniji Split - Jelsa iin Split – Hvar. Obstajajo tudi sezonske internacionalne linije iz Italije; Ancona - Hvar in Pescara - Hvar, in tudi linija obalne plovbe od Reke do Dubrovnika, ki ima postanek na Hvaru.

Če se peljete z letalom, so najbližja internacionalna letališča Split, Dubrovnik in letališče na otoku Brač. Z Brača lahko nadaljujete pot do trajektnega pristanišča v Splitu in Drveniku.

Bogata kulturna in zgodovinska dediščina Hvara, ki datira iz predzgodovinskih časov, edinstvena gastronomija, čudovite plaže in zalivi, kristalno čisto morje, ter ljubeznivost in prijaznost domačinov so garancija za počitnice, ki jih ne boste pozabili.

Pogoj prodajalca za sklenitev prodajnega posla: kupec je dolžan plačati davek na promet z nepremičninami v višini 3% od prodajne cene. Kupec je dolžan povrniti prodajalcu del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV. Kupec je dolžan plačati stroške sestave prodajne pogodbe, pripravljene s strani hrvaškega odvetnika ali notarja ter ostale stroške, ki so vezani na prenos lastništva.

Продаете или сдаете в аренду недвижимость?

Введите ваше объявление в нашу базу данных, и мы предложим его нашим клиентам.

Введите свое объявление